Grote honden avond (Groot en Onstuimig) 

Speciaal voor de grote honden die wat onstuimiger en/of lomper zijn hebben we een aantal avonden georganiseerd. Geen kleine honden in de buurt. Ook geen honden die lichamelijke klachten hebben. Deze avond is echt speciaal voor de vitale grote hond. Een hond die tegen een stootje kan. Een hond die graag flink stoeit en waarvan de baasjes het ook heerlijk vinden als dat een keertje mag.

Wat is een grote hond?

Een grote hond is een hond met een minimale maat van een labrador/golden retriever. De hond moet 100% fit en vitaal zijn. Hij mag niets mankeren. En daarmee bedoelen we dat hij niets mag mankeren waardoor hij last kan ondervinden tijdens het spelen en stoeien. De grote hond waarvoor deze avonden bedoeld zijn is een hond die tegen een stootje kan. Een hond waarvan de baas ook tegen een stootje kan en die niet meteen bezorgd is als het er even wat lomper of onstuimiger aan toe gaat .

Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 5,00 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk.
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. 

Faciliteiten

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.

Corona maatregelen

We mogen in de maand juni MAX. 60 gasten gelijktijdig op het terrein toelaten. Bij binnenkomst stellen we een aantal gezondheidsvragen. We kunnen je NIET toelaten als:

- je verkouden bent

- last van benauwdheid hebt

- koorts hebt of als een familielid uit hetzelfde huishouden koorts heeft

- Je niet op de gastenlijst staat


Verder geldt dat iedereen gebruik dient te maken van een zitplaats en 1,5m afstand houden tot andere gasten is verplicht.


Houd er rekening mee dat je even moet wachten voordat je op het terrein bent. Dit komt door de aanvullende maatregelen rondom het Corona virus.


Entree

De entree bedraagt 5,00 per hond en pinnen is mogelijk,

Wanneer is er een avond voor de grote honden in 2020?

De grote honden avonden zullen 1 x per maand op een vrijdagavond plaatsvinden. 

Vrijdag 8 mei 18:00-20:30 GEANNULEERD IVM CORONA MAATREGELEN

Vrijdag 5 juni 18:00-20:30

Vrijdag 4 september 18:00-20:30


Bij slecht weer zullen wij de thema avond afmelden. Dit doen we minimaal 2 uur van te voren op de website EN de facebookpagina. Kijk dus ALTIJD eerst nog even op de website voordat je naar Oeffelt komt met je hond.


We wensen iedereen alvast veel plezier tijdens deze speciale avonden 'Groot en Onstuimig'.