Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

De verjaardag van je hond vieren

Is jou hond jarig? Gefeliciteerd. Dat vieren we graag met jullie mee. 

Je kunt het je vast nog als de dag van gisteren herinneren. De dag dat je je hond als puppy ging ophalen. Een dag om nooit meer te vergeten. En net zoals wij worden ook onze honden ieder jaar weer een jaartje ouder. Een mooi moment om daar eventjes bij stil te staan. 


Verjaardag Service

Wij helpen je graag herinneren aan de verjaardag van je hond. Dat doen we met deze speciale verjaardag service. Als je jezelf opgeeft hiervoor, dan ontvang je een mail ter herinnering aan de verjaardag van je hond. En daarbij ontvang je ieder jaar weer een leuk presentje voor je hond. Lijkt je dat leuk? Geef je dan op voor deze unieke verjaardag service. We gebruiken je gegevens uitsluitend voor de ,mailing over de verjaardag van je hond. Je kunt per mailadres 1 hond opgeven.

Exclusief feestje voor je hond?

Vier je graag de verjaardag van je hond in een besloten kring bij de zwemvijver? Dat kan natuurlijk ook. Nodig bevriende honden uit van je vrienden, buren of familie. Gezellig samenzijn op de verjaardag van je hond.

Je kunt de vijver voor dit feestje speciaal afhuren. Wil je daar meer over weten? Kijk dan bij de verhuur op deze pagina.