Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Over ons

Samen met mijn partner Roy, run ik de hondenzwemvijver. De hondenzwemvijver is een aanvulling op onze werkzaamheden. Roy is hovenier en heeft een hoveniersbedrijf (Bindels Tuinen) en ikzelf heb me als fotograaf een aantal jaren geleden gespecialiseerd in de hondenfotografie (Uwhondenfotograaf.com).

In 2016 kwamen Roy en ik tijdens een vakantie in Oostenrijk met onze hond Joep op het idee om een zwemvijver te maken. En bij terugkomst werd de daad bij het woord gevoegd. Toen de zwemvijver een feit was waren we van mening dat het toch wel iets groter en mooier was geworden dan in eerste instantie bedoeld. En daarom ontstond het idee om meer mensen met hun hond hier van te laten genieten. En daarom opende we onze poorten in 2017 voor het publiek. Dit was een proef en bevindt zich nog steeds in de proeffase zodat we veel kunnen leren.


Onze honden

Zelf hebben we 2 honden. Onze Jet is een labrador. Jet is van december 2016 en destijds kwam ze bij onze allereerste hond Joep terecht. Joep en Jet waren een prachtig setje. Helaas hebben we begin 2020 afscheid moeten nemen van Joep. En toen was Jet nog alleen. Later dat jaar besloten we toch weer een tweede hond erbij te nemen. 

We hebben toen voor een Cavalier King Charles Spaniël gekozen. Maiden is haar naam en sinds 18 juli maakt zij deel uit van onze roedel. 


En toen?

Inmiddels heb ik een aantal cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten. En ook om hulp te kunnen bieden in geval er iets gebeurt tijdens een bezoek aan de hondenzwemvijver.

- EHBO voor de hond

- Hondenmassage KMB

- Intuïtief communiceren met dieren (Meer weten hierover?)

- Healing Touch for Animals (level 1)