Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Klein en fijn festival

Speciaal voor de allerkleinste hondjes die het toch nog te spannend vinden tijdens de normale kleine hondenavonden, hebben we iedere eerste donderdagavond van de maand gereserveerd om te komen zwemmen.


Vooraf reserveren noodzakelijk

Om naar de hondenzwemvijver te kunnen komen is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. VOL=VOL.


Wat is een echte kleine hond (klein en fijn)?

Jou hond hoort bij de categorie klein en fijn als je hond lichter is dan 5 kg. Denk daarbij aan de volgende hondenrassen: 

  • chihuahua's, 
  • vlinderhondjes, 
  • pomerianen, 
  • papilon, 
  • toy poodle 
  • yorkshire terriers.

Puppy's van alle kleine hondenrassen onder de 5 kg en die alles nog spannend vinden, zijn ook van harte welkom op het klein en fijn festival. 


Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 6,50 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk.
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. 


Wanneer is er een klein en fijn festival?

Iedere eerste donderdag van de maand is het klein en fijn festival.


Donderdag 6 mei 18:00-20:30 GEANNULEERD

Donderdag 3 juni 18:00-20:30

Donderdag 1 juli 18:00-20:30

Donderdag 5 augustus 18:00-20:30

Donderdag 2 september 18:00-20:30


Faciliteiten

 

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.Bij slecht weer zullen wij de thema avond afmelden. Dit doen we minimaal 2 uur van te voren op de website EN de facebookpagina. Kijk dus ALTIJD eerst nog even op de website voordat je naar Oeffelt komt met je hond. 

We wensen iedereen alvast veel plezier tijdens dit speciale "klein en fijn" festival


Reserveren