Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Regulier bezoek aan de zwemvijver

In het seizoen zijn we regelmatig geopend voor alle hondenrassen. Als je de vijver bezoekt tijdens een regulier tijdstip, dan weet je zeker dat er diverse andere rassen aanwezig kunnen zijn. Dit varieert van klein tot groot.


Vooraf online reserveren VERPLICHT

Om naar de hondenzwemvijver te kunnen komen is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Reserveren kan via het formulier onder aan deze pagina.


Hoe ziet een reguliere middag/avond eruit?

Tijdens een reguliere ochtend, middag of avond zijn er meerdere honden aanwezig van diverse rassen. Ze variëren van klein tot groot. Het is hierbij noodzakelijk dat je hond sociaal is en niet bang aangelegd. Terwijl je hond heerlijk aan het spelen is, kun jij even lekker bijkomen op een van de vele zitjes die aanwezig zijn op het terrein. Een drankje erbij en misschien ook nog wel iets te eten. We zijn hier van alle gemakken voorzien.
LET OP: tijdens het verblijf bij de zwemvijver is het verplicht dat je hond een halsband omheeft. Dit is nodig zodat we iets hebben om hem aan vast te kunnen pakken als er iets gebeurt. Heb je geen halsband? Geen probleem, bij de entree kun je een simpele halsband voor je hond kopen.

SPEELGOED IS VERBODEN OP HET TERREIN OMDAT WE GEEN RUZIE WILLEN TUSSEN DE HONDEN.


Wanneer kun je beter niet naar een reguliere middag/avond komen?

 

Er is een aantal situaties waarbij wij het afraden om naar de hondenzwemvijver te komen tijdens de reguliere openingstijden.

- je hond is bang en/of onzeker
- je hond is loops
- je hond vertoont in groepen rijgedrag

- je hond graaft zich graag onder een hekwerk door

- je hond is erg klein, in dat geval overweeg dan een bezoek aan de kleine honden avonden op donderdagavonden

- je hond is geblesseerd, overweeg in dat geval een bezoek tijdens de senioren/rustige honden avonden

- je hond is niet sociaal

- je hond heeft de neiging om andere honden van zich af te bijten

- Als je geen zin hebt om op je hond te letten. De zwemvijver is GEEN hondenopvang, maar een plek waar jullie het samen leuk kunnen hebben.


Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 6,50 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk.
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. 


Faciliteiten

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.


Wanneer zijn de reguliere openingstijden?

Kijk HIER voor het complete overzicht

 


Bij slecht weer zullen wij de thema avond afmelden. Dit doen we minimaal 2 uur van te voren op de website EN de facebookpagina. Kijk dus ALTIJD eerst nog even op de website voordat je naar Oeffelt komt met je hond.


Reserveren