Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

De zwemvijver voor jou alleen

 

Het is mogelijk om de zwemvijver in het najaar weer privé af te huren. Gedurende 1,5 uur kun je het terrein van de zwemvijver gebruiken voor jou hond(en). Er zijn op dat moment ook geen andere honden aanwezig. Uitermate geschikt dus voor baasjes met honden die liever alleen willen zijn of met een eigen groepje.

Prive afhuren kan weer vanaf half april 2021.


Afhuren kan tot maximaal 10 honden.


Houd rekening met de mogelijkheid dat wij de reservering vooraf nog kunnen annuleren vanwege de toestand van het veld. Bij langdurige regenval wordt ons terrein drassig en dan willen we liever geen honden erop. ER KAN NIET MEER GERESERVEERD WORDEN VOOR PRIVEVERHUUR T/M SEPTEMBER 2021. ALLES IS VOLGEBOEKT.

Wellicht dat we in oktober nog blokken vrij gaan geven voor prive verhuur. Dat beslissen we NA de zomerperiode.Prijs privéverhuur 2021

1,5 uur kost 35,00 en je kunt dan 1-3 honden meenemen. Iedere hond extra kost 5,00 meer. Betalen gaat achteraf op basis van nacalculatie. €35,00 is altijd het startbedrag.

Voorbeeld: 6 honden: 35,00 + 3x5,00 = 50,00

Voorbeeld: 1 hond: 35,00


Boeken

Via onderstaand formulier kun je de beschikbaarheid bekijken en direct een plekje reserveren. Je krijgt daarna een bevestigingsmail in de mailbox. Check ook even de spam. Privé verhuur kan geboekt worden op dinsdagen en beperkt op woensdagen. In de zomervakanties is er geen privé verhuur mogelijk.

Optioneel kan er een snoepzak voor de hond worden bijgeboekt. Deze snoepzak bestaat uit gevogelte, rund, lam en vis.ER KAN NIET MEER GERESERVEERD WORDEN VOOR PRIVEVERHUUR T/M SEPTEMBER 2021. ALLES IS VOLGEBOEKT.

Wellicht dat we in oktober nog blokken vrij gaan geven voor prive verhuur. Dat beslissen we NA de zomerperiode.