Hond en baas in balans met etherische oliën

Het wordt in middels al eeuwenlang toegepast. De kracht van planten en bomen. En deze kracht heeft Young Living heel goed weten te vangen in de vorm van hun 100% pure etherische oliën. Deze oliën kunnen  zowel voor baas als hond van toegevoegde waarde zijn. Een echte aanvulling op je EHBO tasje.

In planten en bomen zitten zoveel nuttige, krachtige en vooral werkzame stoffen die voor zowel mens als dier een aanvulling kunnen zijn op de dagelijkse praktijk. Denk aan bijvoorbeeld de kalmerende werking van Lavendel. Maar behalve de kalmerende werking kan lavendel nog zoveel meer doen voor. En denk daarbij ook aan je huisdier.

Deze informatiebijeenkomst richt zich op de etherische oliën die standaard zijn opgenomen in de Starter Kit van Young Living. We gaan ze alle 12 bespreken en uitleggen hoe deze een aanvulling kunnen zijn in je leven en dat van je hond. Maar ook voor andere huisdieren is het een aanvulling.

De presentatie zal door Monique Nillesen van Hondenzwemvijver Ut Poeleke worden gegeven. Ria en Henriette Roosendaal, aromtherapeuten en jarenlange ervaringsdeskundigen met Young Living producten, zullen de presentatie verder aanvullen met hun diverse en vele praktijkvoorbeelden. Ria en Henriette hebben ook heel veel ervaring in het toepassen van de oliën bij katten en paarden. Dus de presentatie gaat dus verder dan baasje en de hond.

We geven onder andere antwoorden op de volgende vragen:

We vragen een kleine bijdrage voor de bijeenkomst. Koffie, thee en koek is inbegrepen. En bij vertrek ontvang je een presentje. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Alleen, of met je vriendin, moeder, buurvrouw? Geef je dan op.

Ochtendbijeenkomst

Ontvangst vanaf 9:45
Duur bijeenkomst: 10:00-12:00
Kosten: 7,50 p.p.

Opgeven

Starterkit

De volgende oliën zullen tijdens de informatiebijeekomt besproken gaan worden:

 

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring