Dogs Included Paasbrunch

Op zondag 17 april Eerste Paasdag en 18 april Tweede Paasdag zal voor de allereerste keer de Dogs Included Paasbrunch worden georganiseerd. Deze Paasbrunch is onderdeel van het 5 jarig jubileum weekend van de hondenzwemvijver.
Tickets zijn vanaf 2 maart 16:00 te boeken. Wees er snel bij want VOL=VOL

Met de hele familie brunchen

Deze Paasbrunch is uniek omdat in dit geval de hond(en) mee mogen. Terwijl de honden zich heerlijk vermaken op het veld en in de zwemvijver, zitten jullie te genieten van de brunch.

De overkapping van de hondenzwemvijver is de afgelopen winterperiode voorzien van glazen schuifpanelen waardoor de overkapping getransformeerd kan worden in een 'glazen huis'. En de kachel die erin staat zorgt er voor dat er een aangename temperatuur heerst. 
Vanaf dit seizoen zit je dus gegarandeerd droog bij een heerlijke temperatuur onder de overkapping.

Programma

10:30 Ontvangst
11:00 Opening Buffet
13:00 Sluiting Buffet
13:30 Einde van de allereerste Dogs Included Paasbrunch

Menu

Het menu is in buffetvorm. Het buffet is geopend van 11:00-13:00. Let op: het buffet is NIET glutenvrij. Het kan zijn dat er nog kleine aanpassingen aan het menu plaatsvinden voordat de verkoop van de tickets start.

Koud:
Wit & bruin brood, diverse vers afgebakken broodjes, zachte broodjes, krentenbrood, diverse vleeswaren & kaassoorten, diverse soorten vis, vegetarische pasta salade, zoetwaren.

Warm:
Tante Jet's huisgemaakte tomatensoep, scrambled eggs, bacon, gekookt ei, kroketten, mini frikandellen, Croque de luxe bereid op de Ofyr

Drankjes:
All-in

Voor de hond:
Onze chef gaat deze ochtend zelf hondenkoekjes bakken op de Ofyr. Bij vertrek een presentje voor de hond.

Kosten

De prijzen zijn als volgt:

Honden: Gratis
Kinderen < 4 jaar: Gratis
Kinderen 4 t/m 13 jaar: € 13,50 per kind
Volwassenen vanaf 14 jaar: € 25,00 per persoon

Er zijn momenteel nog diverse buitenplekjes te reserveren. Annuleren kan kostenloos tot en met 10 april. Daarna is het mogelijk je kaartje(s) zelf door te verkopen.

Reserveren Eerste Paasdag      

Tweede Paasdag is volgeboekt

Aandachtspunten voordat je boekt

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring