Spetterspektakel (uitverkocht)

Op zondag 11 september zal het jaarlijkse spetterspektakel worden gehouden. Het einde van het zomerseizoen sluiten we traditioneel af met een feestelijke dag waarop alle sociale honden welkom zijn.

Lekker eten

Tijdens het spetterspektakel zal het Poeleke Plaza geopend zijn met de grillmeisters. Laat je verrassen door de dagspecialiteit die zij dan staan te bereiden op de Ofyr. We zullen de dagspecialiteit vlak van te voren communiceren via email aan iedereen die een ticket heeft geboekt.
Uiteraard is de kiosk met ons standaard assortiment ook geopend. Daar zijn drankjes en snacks verkrijgbaar. Je kunt met pin en contant betalen.

De hele dag spelen

Tussen 10:30-17:00 zijn jullie van harte welkom. Er zijn geen vooraf ingerichte tijdsblokken wat we normaal wel hebben. Daarom maakt dit het spetterspektakel zo speciaal. Je mag zo lang blijven als je wilt tussen 10:30-17:00 mits je hond het ook nog leuk vindt. Vanwege de manier waarop we deze dag hebben ingericht kan het drukker zijn dan normaal op een bepaald tijdstip. Houd hier rekening mee. Als je hond niet van drukte houdt, kom dan niet naar het spetterspektakel.

Op het terrein zijn ook standjes aanwezig met relevante artikelen voor de hond. Denk aan de natuurlijke hondensnacks van Snoepdog.

De entree:
Per hond € 9,00
Per persoon vanaf 4 jaar € 1,00

Aandachtspunten voordat je boekt

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring