Woefgondisch Grillfeest

Op vrijdag 15 juli 2022 zal er voor de allereerste keer het woefgondisch grillfeest worden georganiseerd. Een hele avond samen genieten van al dat lekkers van de grill.

Grillmeisters op het Poeleke Plaza

Onze eigen grillmeisters zullen hun kunsten vertonen op de Ofyr en bbq. Ze gaan de hele avond diverse gerechten bereiden bestaande uit vlees, vis en groenten. En terwijl de hond zich vermaakt in en rondom het water, kunnen jullie smikkelen van al dat lekkers dat ter plaatse vers bereid wordt.
De gerechten zullen in buffetvorm worden aangeboden. Speciale verzoeken mogen ter plekke geplaatst worden en dan zullen de grillmeisters met de aanwezige ingredienten aan de slag gaan.
Gedurende de avond zullen we ook rondgaan met verantwoord lekkers zoals kleine snackjes voor de honden. Uiteraard bieden we die eerst aan bij de baasjes zodat jullie zelf kunnen beslissen of de hond het mag.
Helaas zijn wij niet ingericht om glutenvrij te werken. 

Programma

18:45 Ontvangst met bubbels (alcoholvrij)
19:15 Opening van het grillbuffet
21:30 Sluiting van het grillbuffet
22:00 Einde van het grillfeest

Kosten

Deelname aan het woefgondische grillfeest bedraagt €25,00 per persoon. Voor de hond betaal je 5,00 per hond. Drankjes (m.u.v. het welkomstdrankje) zijn niet inbegrepen. Kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen € 10,00.

Verhinderd na aankoop?

Je kunt tot en met 10 juli annuleren met recht op restitutie van het aankoopbedrag. Hierna is dit niet meer mogelijk. Wel mag je de kaartjes daarna doorverkopen. Denk dus even na voordat je boekt, want een teefje zou loops kunnen worden, of je hond kan ziek worden. Hier kunnen wij niets aan doen.

Reserveren

 

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring