Workshop adventsplank

Je kent het vast wel. De adventskalender. Ze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. En ook voor honden zijn ze te koop. Maar de variant van de hondenzwemvijver is uniek. Helemaal zelf bedacht en voor jullie voorbereid.

De workshop bestaat uit het inpakken van de hondensnacks in mooie kerstzakjes. De zakjes worden voorzien van stickers 1 t/m 24. De glazen pot wordt opgemaakt met groen dat op dat moment voor hande is. En er gaan sfeerlichtjes in. 
De hondensnacks waar je aan moet denken zijn de minipretzels, de bageltjes, staafjes en strips. Maar ook leuke snacks met het kerstthema. Dus niet de kleine friemeltjes die je vind in de standaard kalenders. Er is echt moeite gedaan om een leuk assortiment samen te stellen.
De meeste snacks zijn te breken, dus ook geschikt om te verdelen met 2 of 3 honden. Het gaat om koekjes, kip, rund, konijn en eendensnacks. Er kan helaas geen rekening gehouden worden met honden die een dieet volgen of een allergie hebben.

Wat is inbegrepen

Info

Datums: donderdag 23 november en dinsdag 28 november
Tijdstip: 19:00-21:00
Kosten: € 32,50

Boeken

De workshop is ook te boeken voor een klein gezelschap zoals een vriendinnenclub buiten bovenstaande datums om, tot max. 12 personen. 

Workshop adventsplank maken
Fotogallerij
Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring