Goed doel

Ieder jaar doneert de hondenzwemvijver een bedrag aan het goede doel. Zo doneerden we in het verleden de inhoud van de fooienpot nadat we deze hadden verdubbeld aan N'djoy, Anne's fight for life en stichting Happy Dog.

Welke goede doel in 2023

Voordat het nieuwe seizoen start, gaan we op zoek naar een nieuw goed doel voor 2023. De opbrengst van de fooienpot en al het ingeleverde statiegeld zal ten bate komen van dit goede doel. 

Procedure

Heb jij of beheer jij een hondgerelateerde stichting? Of zet jij je belangeloos in voor een hondgerelateerd doel? Dan kun je deze stichting of het hondgerelateerde doel aandragen als goed doel voor de periode 2023. Vervolgens zullen we 3 doelen uitkiezen waarvan degenen die zich voor deze doelen inzetten een pitch mogen komen geven over hun doel. We zullen dan met een aantal personen bekijken welke van deze 3 doelen het meest aanspreekt. We kijken daarbij ook naar de volgende punten:

Het ingezamelde geld zal op het einde van het jaar 2023 bekend worden gemaakt en uitgekeerd.

Indienen van jouw stichting of initiatief als goed doel

Vul onderstaand formulier in en dan gaan we deze verder in behandeling nemen. Je kunt tot uiterlijk 31 januari 2023 aanmelden. Beschrijf in een apart document zo volledig mogelijk waar jullie je voor inzetten en neem daarin in ieder geval ook de betreffende punten mee zoals hierboven beschreven. Het document kun je uploaden in het onderstaande formulier.


* Deze velden zijn verplicht.
Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring