Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Rustige/senioren honden avond

Heb je een hond die de actiefste tijd van zijn leven alweer achter zich heeft? Of heb je een hond die het niet fijn vind als het zo wild gaat? Of misschien heb je wel een hond die een lichamelijk beperking heeft. En je zou graag in dit geval een keertje naar de zwemvijver willen komen, dan zijn deze avonden iets voor jullie. Geen gesjees van de actieve honden. Maar allemaal rustige honden die een beetje rondkuieren en die het wel best vinden.

Tijdens deze avonden wordt rijgedrag van honden NIET getolereerd. Let daarop.


Vooraf reserveren noodzakelijk

Om naar de hondenzwemvijver te kunnen komen is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. VOL=VOL


Heb je een Senior?

De senioren leeftijd verschilt per hond. En daarom laten we het aan jullie als baasjes over om te beslissen of je hond inmiddels een senior is. Honden die blind zijn, slecht zien, of horen passen hier ook prima tussen. De snelle actieve honden zijn namelijk thuis en daar hebben ze dus geen last van.


Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 6,50 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen.


Faciliteiten

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken en te eten te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.


Wanneer is er een avond voor de rustige honden in 2021?


Vrijdag 21 mei 18:00-20:30

Vrijdag 25 juni 18:00-20:30

Vrijdag 23 juli 18:00-20:30 (onder voorbehoud, indien 4-daagse doorgaat, dan vervalt deze datum)

Vrijdag 20 augustus 18:00-20:30

Vrijdag 10 september 18:00-20:30


Bij slecht weer zullen wij de thema avond afmelden. Dit doen we minimaal 2 uur van te voren op de website EN de facebookpagina. Kijk dus ALTIJD eerst nog even op de website voordat je naar Oeffelt komt met je hond.


Reserveren

Door onderstaand formulier in te vullen plaats je een reservering. Na boeken ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. Check ook je spam.