Privé verhuur

Het is mogelijk om de zwemvijver privé af te huren. Gedurende 1,5 uur kun je het terrein van de zwemvijver gebruiken voor jouw hond(en). Er zijn op dat moment ook geen andere honden aanwezig. Uitermate geschikt dus voor baasjes met honden die liever alleen willen zijn of met een eigen klein groepje.

Afhuren kan tot maximaal 10 honden en UITSLUITEND op werkdagen.

Houd rekening met de mogelijkheid dat wij de reservering vooraf nog kunnen annuleren vanwege de toestand van het veld. Bij langdurige regenval wordt ons terrein drassig en dan willen we liever geen honden erop. 

Tarief privé verhuur 2024

1,5 uur kost €47,50 en je kunt dan 1-3 honden meenemen. Iedere hond extra kost €7,50 meer. Betalen gaat achteraf op basis van nacalculatie. €47,50 is altijd het startbedrag.

Voorbeeld: 6 honden: €47,50 + 3 x €7,50 = €70,00

Voorbeeld: 1 hond: €47,50

Wanneer

Privé verhuur kan uitsluitend op werkdagen buiten de reguliere openingstijden om. Deze blokken worden vooraf vrijgegeven en kunnen online gereserveerd worden. Op maandagen is de zwemvijver gesloten en genieten we zelf van een vrije dag. Op vrijdagen plegen we onderhoud aan het terrein. Er kan op deze dagen niet gereserveerd worden.

Boeken

Via onderstaande link kun je de beschikbaarheid bekijken en direct een plekje reserveren. Je krijgt daarna een bevestigingsmail in de mailbox. Check ook even de spam. 
LET OP: je kunt pas vanaf 4 weken voorafgaand een reservering plaatsen.

Optioneel kan er een snoepzak voor de hond worden bijgeboekt. Deze snoepzak bestaat uit gevogelte, rund, lam en vis.

Boek jouw privé periode

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring