Speelmiddag

Een speelmiddag is een middag in het weekend. En tijdens een speelmiddag zijn er meerdere honden aanwezig van diverse rassen. Ze variëren van klein tot groot. Het is daarom belangrijk dat je hond sociaal is en niet bang aangelegd.

Terwijl je hond heerlijk aan het spelen is, kun jij even lekker bijkomen op een van de vele zitjes die aanwezig zijn op het terrein. Een drankje erbij en misschien ook nog wel iets te eten. We zijn hier van alle gemakken voorzien.

SPEELGOED IS VERBODEN OP HET TERREIN OMDAT WE GEEN RUZIE WILLEN TUSSEN DE HONDEN.

Wanneer zijn er speelmiddagen?

In 2024 hebben we de volgende datums gepland. Je kunt een plekje voor je hond reserveren vanaf 28 dagen voorafgaand aan de speeldag.

zaterdag 1 juni 13:30-16:00
zaterdag 17 augustus 13:30-16:00

Halsband verplicht

LET OP: tijdens het verblijf bij de zwemvijver is het verplicht dat je hond een halsband omheeft. Dit is nodig zodat we iets hebben om hem aan vast te kunnen pakken als er iets gebeurt. Heb je geen halsband? Geen probleem, bij de entree kun je een simpele halsband voor je hond kopen tegen een hele schappelijke prijs.

Vooraf reserveren

Omdat er een maximum geldt voor het aantal honden is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Dit kan gemakkelijk online.

 

Aandachtspunten voordat je boekt

Reserveren

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring