Terras, eten & drinken

De hondenzwemvijver is van alle gemakken voorzien voor zowel hond als baasje. Zo kun je comfortabel plaatsnemen op ons terras, onder de overkapping of aan een van de bankjes op het terrein.

Zitten

De zwemvijver heeft diverse zitjes. Zo is er een ruim terras met tafels en stoelen, maar ook houten tafels met banken. En voor de liefhebbers kan er ook aan een hoge tafel gestaan of gezeten worden. 

Met zonnig weer is er altijd wel de gelegenheid om een plekje in de schaduw te zoeken. Er staan diverse parasols op het terras en terrein en dan is er ook nog die riante overkapping die voor schaduw zorgt. En hier kun je droog zitten als er een keer een drup regen valt. 

Ook hebben we een speciaal plekje onder de dakbomen gecreëerd. Schaduw van bomen is de fijnste schaduw die je kunt hebben, lekker verkoelend.

Roken is toegestaan op het terrein.

Eten en drinken

Bij de zwemvijver kun je ook iets te eten en drinken krijgen. Diverse gekoelde en warme drankjes zijn verkrijgbaar in de kiosk. En voor de lekkere trek en de honger, staan er dagelijks broodjes met een snack zoals frikandel of kroket op het menu.

Houd er rekening mee dat de honden zelf wel eens een bestelling plaatsen. Uiteraard vragen we de hond dan eerst of hij/zij een allergie heeft :-)

We verschenken overigens geen alcoholische dranken. Het meenemen van eigen consumpties is NIET toegestaan.

Er kan per pin betaald worden.

 

Toilet

Op het terrein van de hondenzwemvijver zijn toiletten aanwezig. Er is geen invalidentoilet.

 

Specials

Tijdens rasdagen en speeldagen in het weekend kan het voorkomen dat onze eigen chef op het Poeleke Plaza een speciaal gerecht aan het bereiden is. Denk aan

Afhankelijk van de weersvoorspellingen en het aantal verkochte kaartjes besluiten we of chef Roy voor jullie komt koken.

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring