Arrangementen bij de hondenzwemvijver

Wat valt er te beleven?

Er is vanalles te beleven bij de hondenzwemvijver. Van een regulier bezoek tot en met een bezoekje aan het klein en fijn festival. Voor iedereen is er wel een geschikt moment om de zwemvijver te bezoeken.

  • Regulier bezoek
  • Thema's
  • Rasbijeenkomsten
  • Verhuur
  • Verjaardag
 

Regulier bezoek aan de hondenzwemvijver

Samen spelen voor honden in alle soorten en maten

De reguliere middagen en avonden zijn openingstijden bij de hondenzwemvijver waarop alle sociale honden welkom zijn. Van klein tot groot. Erg leuk om te zien hoe allerlei rassen met elkaar omgaan tijdens een zwemmiddag/avond.

Informatie Reserveren

 

Thema blokken

Speciale blokken en dagdelen voor honden op formaat & leeftijd

Voor een aantal groepen honden hebben we speciale bijeenkomsten georganiseerd. Dit zijn groepen die beter met 'soortgenootjes' kunnen spelen omdat het verschil anders té groot is. Denk aan puppies.

Voor de volgende groepen honden hebben we speciale bijeenkomsten.

Vragen Agenda

 

Rasochtenden en -middagen

Spelen met rasgenootjes en praten over typische eigenschapen

Tijdens een rasbijeenkomst in de ochtend of middag kan je hond met rasgenoten spelen. En jij kunt ondertussen met andere baasjes praten over die typische dingen van jullie honden.

Samen spelen met honden van hetzelfde ras

Honden van hetzelfde ras spelen zoveel relaxter. Ze weten wat ze aan elkaar hebben en wat bepaald gedrag betekent. En dat geeft rust. Ook voor de baasjes.

Meer info Agenda

 

Huren voor jezelf, je vereniging of reunie nest

Staat jouw ras niet tussen de geplande rasdagen? Ben je een fokker die een reunie wil organiseren? of privé met je hond komen spelen?

Het is mogelijk om de vijver voor jezelf af te huren. Bijvoorbeeld om een reunie te organiseren van een nest, een bijeenkomst voor alle nesten van de door jouw gefokte honden of voor een hondenvereniging. Met een aanvullend arrangement maak je van zo'n afhuur een compleet verzorgde middag uit voor iedereen.

Maar ook als je alleen de vijver wilt afhuren voor je eigen hond omdat deze liever niet met anderen speelt.

Privé verhuur Groepsverhuur

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring