De hondenspeeltuin

In de hondenspeeltuin kunnen de honden lekker ravotten, met elkaar spelen, zwemmen in de grote hondenzwemvijver, op de trampoline liggen en nog veel meer wat ze graag doen. En dat allemaal in de regio Nijmegen, Boxmeer, Venray, Venlo. 

Het terrein met hondenzwemvijver is volledig omheind. 

Informatie over omheining

Samen genieten

De hondenspeeltuin is een plek waar je bovenal samen kunt genieten. Je hond speelt lekker met de andere gasthonden en jullie zitten ondertussen met een drankje achterover en genieten van het plezier van je hond. Net zoals het met kinderen gaat, zo gaat het ook met de honden. Als de hond plezier heeft, dan hebben de baasjes dat ook.En dat is de filosofie van de hondenspeeltuin. Genieten samen met je hond.

Hondenzwemvijver

Het belangrijkste onderdeel van de hondenspeeltuin is de hondenzwemvijver. Je hond kan er lekker in afkoelen en zwemmen. Het loopt geleidelijk af. Ook als je hond niet graag met de pootjes los komt van de bodem, heeft hij nog voldoende plek om af te koelen.

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in de hondenspeeltuin. Deze evenementen kunnen een thema hebben zoals bijvoorbeeld een chihuahuadag of een retrieverdag. Ook worden er avonden georganiseerd speciaal voor kleine hondjes en puppy's.

Alles over de hondenzwemvijver

Voordelen van de hondenspeeltuin

De grootste voordelen van de hondenspeeltuin zijn:

Openingstijden hondenspeeltuin

De openingstijden van de hondenspeeltuin vind je hier.

Extra openingstijden van de hondenspeeltuin worden kenbaar gemaakt op Facebook en op de website. Ook kun je jezelf aanmelden voor de whatsapp service. Dan krijg je altijd als eerste een appje als er iets extra's wordt georganiseerd of als er extra openingstijden zijn. 

Openingstijden Opgeven voor de whatsapp service.

Afhuren van de hondenspeeltuin

Het is mogelijk om de hondenspeeltuin af te huren voor een groep. Bijvoorbeeld als je met de leden van de hondenschool een keer iets wilt organiseren. Of als je een terugkomdag wilt organiseren als fokker van een nest. Er zijn diverse redenen waarom je de hondenspeeltuin zou kunnen en willen afhuren. De speeltuin is ook af te huren als je een hond hebt die niet met andere honden kan spelen. In dat laatste geval is privéverhuur een optie. Afhuren kan op 2 manieren:

Lees alles over de verhuur op de volgende pagina's.

Privéverhuur Groepsverhuur

De hondenspeeltuin
Fotogallerij
Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring