Rustige & Senioren honden

Heb je een hond die de actiefste tijd van zijn leven alweer achter zich heeft? Of heb je een hond die het niet fijn vind als het zo wild gaat? Of misschien heb je wel een hond die een lichamelijk beperking heeft. En je zou graag in dit geval een keertje naar de zwemvijver willen komen, dan zijn deze avonden iets voor jullie. Geen gesjees van de actieve honden. Maar allemaal rustige honden die een beetje rondkuieren en die het wel best vinden.

Tijdens deze avonden wordt rijgedrag van honden NIET getolereerd. Let daarop.

Heb je een Senior?

De senioren leeftijd verschilt per hond. En daarom laten we het aan jullie als baasjes over om te beslissen of je hond inmiddels een senior is. Honden die blind zijn, slecht zien, of horen passen hier ook prima tussen. De snelle actieve honden zijn namelijk thuis en daar hebben ze dus geen last van.

Rustige honden

Ook de rustige honden zijn welkom tijdens deze avond. Een rustige hond is een hond die de anderen met rust laat, zijn eigen ding doet en rustig blijft. De andere honden zijn niet interessant.

Traditie..... de frikandellenparty

Tijdens deze bijzondere en vooral rustige avond is het de traditie dat we rondgaan met stukjes frikandel. We vragen altijd aan de baasjes of de hond hier een stukje van mag. We doen dit omdat onze eigen Joep hier enorm van hield. Het is een ode aan hem.

Agenda      Reserveren

 

 

 

 

 

 

 

Een filmpje

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring