De omheining

Het terrein van de hondenzwemvijver is volledig omheind. Bekijk het filmpje om een goede indruk te krijgen van de omheining. Let op, dit filmpje dateert uit 2019 en de hagen zijn inmiddels alweer flink gegroeid.

Toegangssluis

Het terrein van de hondenzwemvijver wordt betreden door een rolstoel toegankelijke sluis. Deze is ruim opgezet waardoor het zeer comfortabel is om het terrein te betreden. Deze sluis is te bekijken op het onderstaande filmpje over het hekwerk.

Hekwerken

De hekwerken op het terrein hebben een hoogte die varieert tussen 1,5m en 2m in. Daarbij komt dat bij al het hekwerk aan de binnenzijde van het terrein beuken zijn aangeplant. Deze worden ieder jaar groter en dichter. Op de video kunnen jullie zien hoe het eruit ziet anno mei 2019.

Alle hekwerken zijn aan de onderzijde vastgezet op de grond. Let op, het hekwerk is NIET ingegraven.

Bij twijfel willen we je vragen zelf het hekwerk te inspecteren en in te schatten of dit voldoende is voor jouw hond.

Mijn hond heeft de neiging om te graven of te wroeten

Stel dat je hond de neiging heeft om zich ergens uit vrij te graven, of zich ergens koste wat kost onderdoor wroet of kruipt, dan is de zwemvijver misschien toch niet geschikt. Het hekwerk is op de grond vastgezet, maar niet ingegraven. Als je van je hond weet dat hij gaat graven en zo een kuil maakt om eronderdoor te glippen, dan is de zwemvijver niet geschikt voor jullie.

Video uitleg over de omheining

In onderstaande video wordt een uitleg gegeven over de omheiningen rondom het terrein.

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring