Faciliteiten op ons terrein

Ben je op zoek naar een hondenzwemvijver waar je hond heerlijk in een afgeschermde omgeving kan zwemmen? Dan ben je nu op het juiste adres aangekomen

De hondenzwemvijver is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om er een geslaagd dagje uit van te maken voor zowel hond als baas. De hond kan er heerlijk zwemmen, spelen met andere honden, rennen en snuffelen. Er zijn altijd wel andere honden. En de baasjes kunnen een fijn plekje uitzoeken in de zon of in de schaduw. En dan maakt een drankje met iets te eten of te snoepen de dag wel compleet.

 

Vrij spelen in de hondenspeeltuin

Samen genieten met je hond

In de hondenspeeltuin kun je samen met je hond heerlijk genieten van een middagje uit. De hondenspeeltuin bestaat uit een grote speelweide van circa 3.000 m2.

De speelweide is voorzien van een mooie zwemvijver speciaal voor de honden. Het water wordt daar 24 uur per dag, 7 dagen in de week gefilterd.

Informatie Reserveren

 

Veilig in het volledige omheinde losloopgebied

Toegang middels rolstoel toegankelijke sluis

De hondenzwemvijver is volledig omheind. En het hekwerk is daarnaast ook nog eens helemaal beplant met een beukenhaag. De hoogte van het hekwerk varieert tussen 1,5 en 2m en zijn voorzien van beukenhaag. De beukenhaag is rondom minimaal 2,5m hoog.

Meer weten? Reserveren

 

Hondenzwemvijver met ondiep spetter en dieper zwemgedeelte

Samen spelen voor honden in alle soorten en maten

De hondenzwemvijver heeft verschillende dieptes. Belangrijk is dat de bodem geleidelijk afloopt zodat alle honden rustig het water kunnen betreden. Er is een gedeelte van max. 30 cm diep, speciaal voor kleine hondjes en puppies. Ook is er een riant gedeelte van 90 cm diep waar alle honden lekker kunnen zwemmen.

Informatie Vragen?

 

Eten & drinken op ons terras met toilet

Gezellig samen met andere baasjes en gezinsleden ontspannen genieten.

Zoek een heerlijk plekje in de zon, of juist in de schaduw. Er is voldoende zitgelegenheid op ons ruime terras, onder de overkapping of aan een tafel op het veld. En haal vervolgens een heerijk kopje koffie, of een koel drankje in de kiosk. En later op de middag, als je trek krijgt, neem je ook nog een iets te eten. Het kan allemaal bij de hondenzwemvijver.
De locatie is ook voorzien van een toilet, wel zo handig.

Meer info Vragen?

 

Overnachten bij een b&b in de buurt

Woont u verder weg, geniet samen met uw hond van een korte vakantie in de buurt.

In onze omgeving zijn diverse mogelijkheden om samen met je hond te overnachten. Van een comfortabel huisje bij bv. Landal Greenparks tot een camping waar je je tent of caravan kunt plaatsen.

  • Hotel
  • Vakantiepark/huis
  • B&B
  • Camping

Mogelijkheden

 
Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring