What's app service

Alle extra openingstijden, buiten de normale openingstijden, maken we kenbaar op Facebook. Als je zeker wilt weten dat je niets mist, kun je je opgeven voor de whatsapp service van Ut Poeleke.

Je ontvangt dan via whatsapp informatie over extra openingstijden, verruimingen daarvan en evenementen die worden georganiseerd. Maar ook ontvang je berichten indien de vijver gesloten blijft vanwege slecht weer. Met de whatsapp service weet je zeker dat je niets meer mist en snel op de hoogte bent zonder Facebook door te spitten.

Je telefoonnummer komt in een verzendlijst terecht. Reacties op het bericht dat door ons wordt gestuurd zijn alleen zichtbaar voor ons en niet voor jou. Daardoor hoef je niet bang te zijn om alle reacties van de anderen te zien in je feed.
Om berichten te kunnen ontvangen is het noodzakelijk dat je ons telefoonnummer opneemt in je contacten. Je ontvangt hiervoor een bericht nadat je jezelf hebt opgegeven. Dit kan soms een aantal dagen duren omdat we dit niet dagelijks verwerken.

Wil je geen berichten meer ontvangen van Ut Poeleke, stuur dan eenvoudig een app retour met de opmerking dat je je wilt afmelden. Je wordt dan uit de verzendlijst gehaald. Voor meer info hoe wij met je gegevens omgaan, kun je het privacybeleid bekijken.

een plus vijf =

* Deze velden zijn verplicht.

 

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring