Thema bezoek

Naast de mogelijkheid tot regulier bezoek (alle honden door elkaar), werken Wij ook met speciale zwemtijden op thema, leeftijd of type hond. Maak kennis met ons volledige aanbod op thema indeling en kies waar jouw hond het beste past. Naast deze thema's organiseren wij tevens de speciale rasdagen.

Puppyduik 12-20 weken

Voorzichtig kennismaken met water en vriendjes

Dit is een hele mooie leeftijd van je pup. En ook een hele belangrijke leeftijd. Je pup wil alles meemaken, zien en beleven. En de puppyduik voor deze leeftijdscategorie geeft daar bij uitstek de gelegenheid voor. Jouw pup kan namelijk kennis gaan maken met het water. En ook leren spelen met andere vriendjes van zijn eigen leeftijd.

Lees meer Agenda

 

Puppyduik 21-35 weken

Je pup ontwikkelt zich verder

In de leeftijdscategorie 21-35 weken zal je pup zich verder ontwikkelen. En dat geldt ook voor de omgang met andere honden. Hoe meer goede ervaring je pup opdoet, hoe socialer je hond zal worden. De pup weet nog lang niet alles en is nog steeds onderzoekend en dat mag tijdens deze puppyduik. Samen met leeftijdsgenootjes krijgen ze daar alle gelegenheid voor. Vanaf 35 weken kan je pup gaan puberen en daar trekken we dan ook de grens voor de puppyduik. 

Lees meer Agenda

 

Klein & fijn festival

Voor allerkleinste hondjes (tot 5 kg)

De allerkleinste hondjes hebben hun eigen specifieke wensen. Ze houden er niet zo van als het wild gaat en als het gewicht in de strijd wordt gegooid. Daarom hebben we juist voor deze groep hondjes een speciale maandelijkse zwemavond. Chihuahua's, toypoodles, papilon, pomerianen en andere hele kleine en vooral lichte rassen zijn dan van harte welkom.

Lees meer Agenda

 

Kleine hondjes in het water

Speciaal voor de kleinere hondenrassen

Kleinere hondenrassen zoals teckels, franse bulletjes, cavaliers en nog veel meer kleinere rassen tot 40cm schofthoogte kunnen iedere donderdagavond (m.u.v. de eerste donderdag van de maand) komen zwemmen. Geen rondrennende labradors, herders of andere grote honden. Wel zo'n prettig gevoel voor de hondjes en baasjes.

Lees meer Agenda

 

Groot & Onstuimig

Het mag even wat wilder

Soms is het voor je hond ook fijn om niet zo voorzichtig te hoeven doen. En dat kan tijdens deze speciale avond. Samen met andere grote honden lekker ravotten. Baasjes die niet bang hoeven zijn dat er zijn/haar grote hond overheerst ten opzichte van een kleiner hondje.

Lees meer Agenda

 

Rustige-, seniorenhonden

Speciaal voor de oudjes

Als je hond al wat ouder is, of juist van rust houdt, dan is deze avond voor jullie bedoeld. Geen gesjees, allemaal rondkuierende honden die op zichzelf zijn, heerlijk relaxed. Deze avond is daarom ook geschikt voor honden die bijvoorbeeld een lichamelijke klacht hebben zoals HD of herstellende zijn van een operatie.

Lees meer Agenda

 

Labrador party

Alleen maar labjes

Speciaal voor de labradors hebben we een aantal avonden in het seizoen voor de labrador gereserveerd. Ze spelen op hun eigen typische wijze en daarom wel zo leuk om dat samen met andere labradors te doen. 

Lees meer Agenda

 
Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring