Balans

Hoe fijn is het als je ziet dat je hond lekker in zijn of haar vel zit. Maar soms kan het gebeuren dat dit niet het geval is. Je ziet aan je hond dat hij/zij niet zichzelf is. Dat kan komen door bepaalde gebeurtenissen zoals een ongeval, een operatie, ziekte of misschien wel een verhuizing. Allemaal voorbeelden van zaken waarbij het energiesysteem van je hond kan worden beïnvloed.

De reguliere zorg biedt in deze gevallen niet altijd een 100% oplossing. En daar komt Healing Touch for Animals (HTA) om de hoek kijken. HTA is een speciaal op dieren gerichte methode om het energiesysteem te zuiveren, ontdoen van blokkades en weer op gang te krijgen. Hiermee wordt het zelfgenezend vermogen van het dier geactiveerd. Je kunt het vergelijken met Reiki. Maar dan specifiek voor dieren. 
Ook kan deze techniek ondersteuning bieden bij bepaalde gedragsproblemen of de werking van een andere behandeling versterken.

LET OP: HTA is GEEN vervanging van de reguliere diergeneeskunde. En een bezoek aan de dierenarts raden we dan ook altijd aan.

Korte uitleg wat HTA is en wat het kan betekenen voor je dier

Uitwerking op het lichaam? In een notendop

HTA is een techniek waarbij een hele kettingreactie in het lichaam op gang wordt gebracht. De zachte aanrakingen zorgen ervoor dat het dier gaat ontspannen. Hierdoor komen er bepaalde hormonen vrij, endorphines. Deze zorgen ervoor dat spieren verder gaan ontspannen, de bloedcirculatie neemt toe waardoor de toevoer van zuurstof, voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. Uiteindelijk heeft dit allemaal een positieve uitwerking op het zelfherstellend vermogen van het dier. 

Monique Nillesen is een Healing Touch for Animals practitioner. Denk jij dat HTA iets kan betekenen voor jouw hond? Neem dan gerust contact met me op. Ik leg graag uit wat de mogelijkheden zijn.


* Deze velden zijn verplicht.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring