Omheind speelveld voor groepen honden in Brabant

In de driehoek Nijmegen, Venlo, Einhoven bevindt zich een prachtig omheind speelveld waar je met groepen honden prima terecht kunt. Wij stellen ons graag even voor. Hondenzwemvijver Ut Poeleke in Oeffelt ligt zo'n 15 km onder Nijmegen. Deze locatie is zeer gemakkelijk bereikbaar via de A73.

Groot speelveld

Op het 3.000 m2 grote terrein kunnen de honden allemaal loslopen. Het speelveld is rondom volledig omheind met een hekwerk van minimaal 180cm hoog. Het terrein is middels een professionele sluis toegankelijk. Op het terrein is een zwemvijver aanwezig waarin de honden heerlijk kunnen pootje baden of zwemmen. Het water wordt 24 uur per dag gefilterd en de bodem regelmatig gereinigd.

 

 

 

Groepsverhuur

In de weekenden is het speelveld door groepen af te huren. Heb je bijvoorbeeld een vereniging, ben je fokker of beheer je een facebookgroep van een bepaald ras, dan is deze locatie uitermate geschikt om af te huren. Je kunt dus je event daar organiseren. Ons terrein is van alle gemakken voorzien. Een toilet, een riante overkapping van 75m2 die middels glazen wanden ook nog is dicht te maken. Er is een groot terras met tafeltjes en stoelen. En in de kiosk zijn allerlei warme en koude dranken verkrijgbaar.

Arrangementen

Tijdens een verblijf met je besloten groep op het speelveld is het natuurlijk ook mogelijk om een heerlijk arrangment bij te boeken. Denk aan een BBQ of een hamburgerarrangement. Dankzij onze professionele buitenkeuken zijn wij in staat een heerlijke maaltijd voor alle gasten te bereiden. Maar ook een lunch behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Overkapt terras

en van de pronkstukken op het speelveld is de prachtige overkapping. Deze is 75m2 groot en van alle kanten is de overkapping te sluiten met de glazen wanden die zijn voorzien van bestickering. Daardoor is het voor de honden zeer duidelijk dat de wanden gesloten zijn. Onder de overkapping staan diverse tafeltjes met stoelen. Ook staat er een houtkachel die er in de koudere maanden voor zorgt dat iedereen toch lekker droog en warm kan zitten.

 

Meer info over het terrein

Meer info over de groepsverhuur

Impressie

Gebouwen en terrein
Fotogallerij
Naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring