Try-out puppyduik

Op 20 april zullen we een proef starten met de puppyduik nieuwe stijl. Daarvoor zoeken we een aantal baasjes met een pup. Om aan de try-out te kunnen meedoen zijn we specifiek op zoek naar:

Leeftijd op 20 april: tussen 12 en 20 weken oud
Ras: de grotere rassen, vanaf 45 cm schofthoogte als ze volwassen zijn (denk aan labrador, golden retriever, aussie, doodle, herder, viszla, weimaraner enz.)
Tijdstip: Start stipt 10:15, dus geen vrije inloop
Duur: 45 minuten en aansluitend nog 15 minuten feedbackronde
Kosten: gratis
Aantal pups: 6

Opgeven?

Wil jij hier aan meedoen? Hartstikke leuk, maar we willen wel dat je ook echt komt. Het is belangrijk dat we een groep hebben met 6 pups. Op het laatste moment afzeggen vinden we in dit geval niet zo prettig. Ook vinden we het belangrijk dat je aan de feedbackronde meedoet aan het einde van deze ochtend. Jullie input wordt zeer gewaardeerd in deze try-out.

Wat gaan we doen?

We gaan de pups kennis laten maken met diverse ondergronden. Dit bevordert en stimuleert de hersenontwikkeling.
Ook gaan we de pups kennis laten maken met water.
Deze onderwerpen zullen onder begeleiding van ons gaan plaatsvinden. Zowel de pups als de baasjes gaan hier van leren. En ook zal er ruimte zijn voor "vrij zwemmen en spelen".

Het uiteindelijke doel is dat jullie samen een hele leuke ochtend beleven en weer met nieuwe inzichten over jullie pups naar huis gaan.

Wie zijn de begeleiders?

Babs Alders van By Dogs Inspired heeft al diverse kynologische opleidingen gevolgd en heeft sinds 2023 specifieke zwemlessen op haar programma staan.
Monique Nillesen van Hondenzwemvijver Ut Poeleke is kynologisch instructeur in opleiding (t/m module 2) en heeft jarenlange ervaring in het runnen van de hondenzwemvijver.

Samen zullen zij deze try-out van de puppyduik gaan verzorgen.

Opgeven

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring