Winter Hondenland

Winter Hondenland opent weer in november 2023

Winter Hondenland is een verlenging van het seizoen. Bezoek de zwemvijver in winterse sferen. Neem plaats in het glazen huis dat speciaal voor Winter Hondenland wordt omgetoverd tot een heus winters kerstpaleis. Een knisperend vuur zorgt voor een aangename temperatuur in het glazen huis van waaruit je prachtig uitzicht hebt op het verlichtte terrein rondom de zwemvijver.

Winter Hondenland, een kei gezellige plek rondom de feestdagen waar je samen met je hond naar toe kunt.

 

 

'Ik zal je nooit vergeten' paviljoen

Tijdens Winter Hondenland is er een speciale plek ingericht waar we onze overleden honden kunnen gedenken. Je kunt de naam van je hond op een plaatje schrijven en dit plaatje ophangen in de boom bij alle andere namen van lieverds die helaas niet meer onder ons zijn. 
Ook mag je dan een boodschap voor je overleden hond(en) achter laten (max. 100 woorden). We zullen alle boodschappen op een later te bepalen moment in een live uitzending op onze Facebookpagina gaan voorlezen. En uiteindelijk zullen we de boodschappen en de opgehangen plaatjes op een speciale manier verbranden.
En omdat we verwachten dat er veel boodschappen zullen worden achtergelaten willen we graag dat boodschap uit max. 100 woorden bestaat.
Op het paviljoen zullen de plaatjes met stiften klaar liggen voor jullie. Net zoals de briefjes waarop je de boodschap kunt schrijven.

Wil je zelf graag iets in elkaar knutselen en ophangen aan de boom? Dat mag. Maar het moet wel brandbaar zijn en dus niet van bv kunststof. De maat van het op te hangen voorwerp mag max. 10 cm groot zijn en moet zijn voorzien van een touwtje om op te hangen.

Herken je hond

Als je een bezoek brengt aan Winter Hondenland, zorg dan dat de halsband of tuigje van de hond is voorzien van een werkend lampje. Op die manier kunnen we de honden zien in het donker.

Wanneer?

Winter Hondenland zal weer open gaan vanaf november 2023.
Reserveren voor groepen is inmiddels al mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Groepsverhuur

Het is ook mogelijk om de vijver met een hele groep af te huren in deze periode. Leuk om bv de kerstborrel van je hondenvereniging te organiseren in winterse sferen. Ook zijn er eet-arrangementen bij te boeken. De volgende blokken zijn te boeken:

Het tarief van deze groepsverhuur bedraagt 275,00.per blok.

Meer informatie opvragen over de groepsverhuur


* Deze velden zijn verplicht.

 

Impressie van Winter Hondenland

Winter Hondenland
Fotogallerij
Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring