Puppyduik 12-20 weken

Speciaal voor de puppies organiseert Hondenzwemvijver Ut Poeleke regelmatig een puppy duik. Dit zijn zwemmomenten waar je met je pup naar toe kunt komen zonder dat er volwassen honden rondrennen. 

Om de puppy duik voor iedereen leuk te maken, hanteren we een opsplitsing zodat de allerkleinsten niet worden afgeschrikt.

 

Omdat onze zwemvijver geleidelijk afloopt kun je je hond rustig aan het water laten wennen. 

* LET OP: als het energieniveau van je hond niet aansluit bij de groep, dan is het beter dat je naar de volgende groep gaat. Dit komt namelijk wel eens voor. Met name bij de pups van de grotere hondenrassen. Die passen met bv 17-18 weken al beter in de groep van pups vanaf 21 weken oud.

Twijfel je over de juiste plek van je pup? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen overleggen wat het beste zou zijn voor jouw pup.

Puppy's van de kleine hondenrassen zoals boomers e.d. kunnen ook heel goed terecht op de kleine honden avonden. Dit past in sommige gevallen ook beter en laten we aan de beoordeling van het baasje over.

Richtlijnen:

Bescherm je pup tegen overbelasting. Hij kan dat zelf niet en zal door blijven gaan.

   

Toezicht

Tijdens de puppyduik zijn er vrijwilligers aanwezig op het veld. Zij zullen met name kijken of het spel tussen de pups gelijkwaardig is. Indien dit niet het geval is, zal een vrijwilliger daar op ingrijpen. Als er zich een situatie voordoet die je als baas niet wilt, spreek de vrijwilligers dan even aan. Ze zullen je proberen te helpen. Maar ook zij kunnen niet alles in de gaten houden.

Jijzelf bent en blijft zelf altijd verantwoordelijk voor het welzijn van jouw pup. De hondenzwemvijver kan daarvoor nooit aansprakelijk gesteld worden.

Agenda       Reserveren

 

Puppyduik
Fotogallerij

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring