Puppyduik 12-20 weken

Speciaal voor de puppies organiseert Hondenzwemvijver Ut Poeleke regelmatig een puppy duik. Dit zijn zwemmomenten waar je met je pup naar toe kunt komen zonder dat er volwassen honden rondrennen. Tijdens deze puppyduik, die 30 minuten duurt gaat de hond spelenderwijs kennis maken met water. 

Om de puppy duik voor iedereen leuk te maken, hanteren we een opsplitsing zodat de allerkleinsten niet worden afgeschrikt.

 

Programma

- Het eerste half uur gaan we spelender wijs met de pups aan de slag. Jullie als baasje gaan leren hoe je je pup het beste aan het water kunt laten wennen. Dit alles onder begeleiding van onze instructeur Babs. Babs heeft haar eigen hondenbedrijf By Dogs Inspired en heeft jaren lange ervaring met het begeleiden van baasjes met hun honden.
- Na dit half uur kun je indien gewenst plaatsnemen op het terras met je aangelijnde hond en nog even genieten van een hapje en/of drankje. DE gelegenheid bij uitstek om de terrasoefening met je hond te doen. Want hoe fijn is het om later na de wandeling met je hond op een terras te kunnen plaatsnemen en dat je hond dan rustig gaat liggen.

Bescherm je pup tegen overbelasting. Hij kan dat zelf niet en zal door blijven gaan.

   

 

Jijzelf bent en blijft zelf altijd verantwoordelijk voor het welzijn van jouw pup. De hondenzwemvijver kan daarvoor nooit aansprakelijk gesteld worden.

Agenda       Reserveren

 

Puppyduik
Fotogallerij

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring