Paws & Pupper Poeleke Paaswandeling

Even lekker erop uit met je hond op 2de Paasdag. En wat kun je dan beter doen dan het maken van een lekkere wandeling?

Paws & Pupper organiseert samen met Hondenzwemvijver Ut Poeleke deze mooie natuurwandeling. Tijdens de wandeling is er een tweetal posten waar een leuke opdracht uit te voeren is met de hond. De wandeling voert door het natuurgebied tussen Beugen en Oeffelt. Het grootste deel van de wandeling is dan ook onverhard. Trek daarom goed schoeisel aan. En afhankelijk van het weer rondom die dagen kan het op sommige plaatsen iets modderig zijn. Houd daar rekening mee. Het gebied waar je doorheen wandelt is overigens geen losloopgebied.

De wandeling kan op eigen gelegenheid worden gestart tussen 10:30-12:00. Het is dus geen groepswandeling. Je ontvangt de route op de startplaats. Het adres hiervan ontvang je vooraf aan de wandeling via email. De startplaats is in Beugen.

De afstand van de wandeling bedraagt circa 6km en je bepaalt zelf het tempo. Onderweg is er een post waar je wat te drinken krijgt. Dit is inbegrepen bij de prijs.

Samenvatting

Datum: 1 april 2024
Locatie: Beugen
Tijdstip start: 10:30-12:00
Afstand: circa 6 km
Prijs deelname: € 5,00 per hond. Mensen kunnen gratis meewandelen.

Deelname is geheel op eigen risico. En alle verkeersregels en regels rondom het wandelen met de hond gelden ook hier. Vergeet niet om poepzakjes mee te nemen. 

Deelnemen kan nu alleen nog door een mail te sturen naar info@hondenzwemvijver.nl 

Annuleren?

Wil je na opgave toch annuleren? Dan kan dat door een mail te sturen naar info@hondenzwemvijver.nl. Je ontvangt dan een tegoedbon van €5,00 per opgegeven hond die je kan besteden bij de hondenzwemvijver. En mocht je ook een speelgoed of snoepzak bijbesteld hebben, dan zorgen we dat die natuurlijk keurig voor je klaarligt bij de balie.

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring