Speeldag

Een speeldag is een dag in het weekend. En tijdens een speeldag zijn er meerdere honden aanwezig van diverse rassen. Ze variëren van klein tot groot. Het is daarom belangrijk dat je hond sociaal is en niet bang aangelegd.

Terwijl je hond heerlijk aan het spelen is, kun jij even lekker bijkomen op een van de vele zitjes die aanwezig zijn op het terrein. Een drankje erbij en misschien ook nog wel iets te eten. We zijn hier van alle gemakken voorzien.

SPEELGOED IS VERBODEN OP HET TERREIN OMDAT WE GEEN RUZIE WILLEN TUSSEN DE HONDEN.

Wanneer zijn er speeldagen?

In 2023 hebben we de volgende datums gepland. Je kunt gedurende de hele dag naar wens inlopen en uiteraard ook weer vertrekken. Dat is het fijne van de speeldagen. Je kunt een plekje voor je hond reserveren vanaf 28 dagen voorafgaand aan de speeldag.

zondag 30 april 10:30-16:00
zondag 21 mei 10:30-16:00
zondag 18 juni 10:30-16:00
zondag 23 juli 10:30-16:00
zondag 13 augustus 10:30-16:00

Halsband verplicht

LET OP: tijdens het verblijf bij de zwemvijver is het verplicht dat je hond een halsband omheeft. Dit is nodig zodat we iets hebben om hem aan vast te kunnen pakken als er iets gebeurt. Heb je geen halsband? Geen probleem, bij de entree kun je een simpele halsband voor je hond kopen tegen een hele schappelijke prijs.

Vooraf reserveren

Omdat er een maximum geldt voor het aantal honden is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Dit kan gemakkelijk online.

 

Aandachtspunten voordat je boekt

Reserveren

Inschrijven nieuwsbrief
'ut Spetterke'
Bij inschrijven ga je akkoord met de privacyverklaring